28-29.5. Pidettiin Vesipelastuksen lajiesittely viikonloppu ja ilokseni oli mukana 4 eri kasvattiani kolmesta eri pentueesta. Mukana oli Aqualeo's Toivo Jortikka eli Martti, Pelle Peloton eli Esko, Klaara Kotko Eli Ella sekä Lennart Lindberg eli Lennu. Kaikki toimivat tosi hyvin, mutta suurimman yllätyksen tuotti kuitenkin Lennu joka Antin ohjaamana suoritti kaikki liikkeet ja ikää herralla on vasta vajaa viisikuukautta. Onneksemme hekin ovat nyt saaneet vepe treeni paikan, joten ehkäpä tulevaisuudessa näemme  heitä vepekisoissa. Esko ja Martti ovat jo senverran konkareita takana on jo kahdet treenit  että oletettavasti tuo kisakärpänen on jo purrut ja treenausinto lisääntynyt joten eiköhän heillä Soveltuvuuskoe ala jo häämöttää On ihana asia että kasvattien joukosta löytyy innokkaita myös tähän lajiin.

Ylipäätään tapahtumassa oli monta loistavaa vepekoiraa joten Vepe rintama näyttää Leojen osalta valoisammalta sen suhteen että harrastavia koiria löytyy ja uusia tulee mukaan.

Rosan ja Resson pennut kasvavat kovaa kyytiä. Enää muutama viikko ja pentuset muuttavat omiin koteihinsa. Aika kuluu niin nopsasti. Joten nautitaan pennuista vielä muutama viikko.